Over DWB Internet

Algemeen

DWB Internet is een Noord-Hollands webdesign bureau. Sinds onze oprichting in 2005 hebben wij voor tal van bedrijven grote en kleine websites en applicaties ontwikkeld.

In 2006 zijn wij begonnen met ontwikkeling op het Drupal platform. Nu, 10 jaar later,  noemen wij ons inmiddels Drupal experts, met een brede kennis op alle gebieden van het ontwikkelen op en met het Drupal platform.

Drupal

Vanaf het moment dat wij in 2006 kennismaakten met Drupal was vrijwel direct duidelijk dat toepassing van Drupal in onze dagelijkse webdesign-praktijk een aantal problemen in 1 keer kon oplossen:

De vraag van klanten naar mogelijkheden om zelf website-onderhoud te doen neemt toe. Daarbij mag het CMS geen grote kostenverhogingen meebrengen en moet het relatief eenvoudig te gebruiken zijn. Drupal biedt deze eigenschappen.

Verschillende websites vergen verschillende CMS-eisen: wanneer vanuit de klant de vraag naar een CMS kwam, bleek het zoeken en implementeren van het juiste CMS voor de gegeven website een flinke kostenpost op de begroting van de site. Drupal is krachtig en flexibel genoeg om te kunnen worden ingezet in vrijwel alle door ons ontwikkelde websites.

Specialisatie in het toepassen van Drupal stelt ons in de gelegenheid om ons werk verder te standariseren en te normaliseren, waardoor wij sneller en tegen lagere tarieven kunnen werken.

Compleet aanbod

Als Drupal expert bieden wij een compleet aanbod van Drupal gerelateerde diensten: Website- en applicatie ontwikkeling, ontwikkeling van modules en themes en meer. (Zie ook: Drupal services).

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor toepassing van Drupal in uw bedrijfswebsite, intranet of applicatie.
U kunt ons bereiken op info@drupal-webdesign.nl of door middel van ons contactformulier of via 
06 40221185