x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Over Webbureau Holland

Bel: 06 40221185

Wij werken al 15 jaar aan het online succes van onze klanten. Sinds 2006 zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. Door te specialiseren in Drupal zijn wij in staat om ons werk verder te standariseren en te normaliseren, waardoor wij sneller en tegen lagere tarieven kunnen werken.

Wij verstaan ons vak! 

Iedereen is gedreven en perfectionistisch. Ons team is klein maar onze betrokkenheid is groot! Iedereen is op de hoogte van de afspraken en de lijnen zijn snel en kort. Onze klanten en wij, vinden dat wel zo prettig werken.

We ontwerpen, ontwikkelen en koppelen eenvoudige maar ook complexe systemen.

Drupal biedt voor elk probleem een oplossing.  En wij zijn gespecialiseerd in het maken van oplossingen.

Meebewegen in een wereld die snel verandert: door onze jarenlange ervaring, hebben wij de kennis en tools in handen om je verder op weg te helpen. Geen vraag te gek, geen antwoord te ingewikkeld. Webbureau Holland neemt de verantwoordelijkheid om te zorgen voor een hoogwaardig resultaat. We spreken af wat we gaan doen, we doen wat we afspreken. 

Wij werken samen met een poule van vaste freelancers. Zij worden ingezet in drukke tijden, weekenden, avonden, vakanties en bij grote projecten. 

Webbureau Holland 24/7 bereikbaar.

Als 24/7 full-service Drupal webbureau luisteren wij naar de wensen van onze klanten en vertalen wij deze wensen naar een visuele, technische en praktische invulling van de websitewebshop of webapplicatie. Samen zoeken wij naar de juiste middelen en boodschap om je doelgroep te bewegen en te motiveren je website te bezoeken. 

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op