Drupal portfolio

Drupal webdesign portfolio | Recente opdrachten

Onderstaand een greep uit onze Drupal portfolio.

De Kick-off 2016 van Sogeti werd vergezeld van een bijzondere registratiesite. De bijna 3000 genodigden maakten hun eigen tafelindeling in de door ons ontwikkelde webapplicatie.
»
De Koninklijke Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH) is de overkoepelende organisatie van 259 groothandelsbedrijven in hout
»
De "oude" Woollies webshop werd door ons vernieuwd en ge-upgrade naar Drupal 7. Tegelijk werd de site voorzien van een hoop nieuwe functionaliteit.
»
tntern-events.nl is de afgelopen jaren het webadres geweest voor meerdere door ons ontwikkelde incentive websites van TNT Express.
»
Moditech Rescue Solutions BV is een hoog-gespecialiseerde automotive data provider voor de wereldwijde rescue industrie, gevestigd in Nederland.
»
Capgemini ging met de directie on Tour en informeerde alle medewerkers in Nederland op interactieve wijze over de nieuwe strategie.
»
Event1001 is een internationaal georienteerde directory voor de meeting, incentive, conferentie and event wereld. Met een database van meer dan 30.000 locaties verspreid over...
»
Voor één van de snelst groeiende autoverhuurders van Groot-Amsterdam ontwikkelden we de online productcatalogus: ALLCar Discount Car Rental.
»
De website sogeticafe.nl is het online informatie- en community-platform ter ondersteuning van het Sogeticafé event. Custom functionaliteit is het sleutelwoord bij het ontwikkelen van deze site.
»
Het Groene Paradijs uit Gilze is een tuin- en kamerplanten webshop met een assortiment van bijna 1000 soorten planten, bloemen en aanverwante producten.
»
EPZ is de grootste elektriciteitsproducent van Zeeland. Naast de enige kerncentrale van Nederland exploiteren zij een kolencentrale met biomassa-meestook-installatie en een windpark.
»
Wij ontwikkelden de online versie van de in de houthandel welbekende eb veelgebruikte 'Centrum Hout balkenschuif'.
»
Incentive website voor ASR.
»
Software ontwikkeling is de core activiteit van de ODA. Al bijna 20 jaar voorziet de Open Design Alliance haar leden van een best-in-class ontwikkelingsplatform voor engineering oplossingen.
»
Wij ontwikkelden de website voor Drocom vloerisolatiespecialist Helmwijk BV.
»
Y-Publicaties biedt professionals in zorg, welzijn en sociale werkgelegenheid complete informatie. In tijdschriften, literatuur en digitaal.
»
Wij ontwikkelden de website van de Amsterdamse autoverhuurder DriveYourself BV.
»