x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Ontwikkeling van themes & modules

Bel: 06 40221185

Drupal is het meest aanpasbare, toepasbare en inpasbare open source CMS dat de wereld kent!

Wil je je bestaande Drupal site uitbreiden?

Drupal is vrijwel eindeloos uit te breiden en aan te passen zowel wat betreft functionaliteit als presentatie. Door Drupal's uitgebreide API en Programmable Theming Layer is voor praktisch elke online vereiste een oplossing denkbaar.

Zowel voor het schrijven van custom modules als voor advies bij de vraag welke bestaande modules het best kunnen worden ingezet voor uw webproject, spelen wij graag een rol.

Daarnaast hebben wij, sinds het bestaan van Drupal, ruim 11 jaar op het gebied van theming voor Drupal.

Algemeen

Een kwaliteit waarin Drupal zich onderscheidt van nogal wat andere (Open Source) web CM systemen is de flexibiliteit waarmee alle aspecten van de website kunnen worden aangepast aan de eisen van de website en website eigenaar. Zowel frontend (uiterlijk, look & feel, client-functionaliteit, toegankelijkheid) als backend (content types, wat wordt hoe en aan wie getoond, backend functionaliteit) zijn vrijwel alle elementen die tezamen de website vormen, aan te passen.
 
Hierdoor is Drupal een breed inzetbaar web platform, geschikt voor de kleine informerende website tot de uitgebreide corporate site die intranet, document management en zelfs project management integreert. Daarnaast beschikt Drupal over uitgebreide community mogelijkheden.
 

Toepassingen

De mogelijkheden van Drupal als CMS zijn uitgebreid. Van het eenvoudig editen van bestaande documenten dmv een WYSIWYG-editor, tot het aanmaken van complexe custom content types. Versioning, content staging, workflow en scheduled publishing zijn mogelijk.
 
Drupal heeft een aantal krachtige community eigenschappen. Weblog, forum, chat, gastenboek en Wiki-achtige voorzieningen komen met de core functionaliteit of zijn eenvoudig als module te inplementeren. Daarnaast biedt Drupal voorzieningen voor onder meer polls, groupware, foto galleries en het versturen van nieuwsbrieven.
 
De verfijnde mogelijkheden voor gebruikersrollen en -permissies samen met de workflow- en DMS mogelijkheden maken Drupal geschikt als intranet platform.
 
Drupal is (binnen zekere grenzen) geschikt om toegepast te worden als Document Management System.
 
Kortom, Drupal biedt eindeloos veel aan mogelijkheden. Vraag ons gerust welke mogelijkheden, voor uitbreiding van de site, voor jouw organisatie geschikt is.  

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op