x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Beheer, onderhoud, upgrading & revisie

Bel: 06 40221185

Voor technisch beheer van je Drupal website, webshop of applicatie, periodiek onderhoud, updating en upgrading of revisie.

Het is van groot belang om als technisch beheerder op de hoogte te zijn en te blijjven van de bevindingen en adviezen van het Security team. Wij houden de security advisories nauwlettend in de gaten en brengen je als klant hiervan op de hoogte. 

Door te specialiseren in Drupal zijn wij in staat om ons werk verder te standariseren en te normaliseren, waardoor wij sneller en tegen lagere tarieven kunnen werken.

Knipkaarten.

Wij bieden knipkaarten aan voor onderhoud en technisch beheer. Je kunt gebruik van onze diensten maken tot het aantal uren van de knipkaart is bereikt. Tussentijds en aan het eind ontvang je van ons een overzicht met vermeld de exact gewerkte uren/minuten en de werkzaamheden.

Wel zo makkelijk: het maakt niet uit of je verzoek klein of groot is, de minuten of uren worden van de knipkaart afgeschreven. Ook zullen we, indien mogelijk, een  schatting aangeven in tijd van de opdracht

Minimale afname 5 uur: € 310,-
10 uurs knipkaart: van € 620,-  voor € 600,-
15 uurs knipkaart: van € 930,-  voor € 880,-
20 uurs knipkaart: van € 1240,-  voor € 1170,-

Jaarabonnement Drupal-updates.

Afhankelijk van de grootte van je website, webshop of webapplicatie biedt Webbureau Holland naar behoefte veiligheids-en module updates van Drupal 7 en 8 aan vanaf € 310,- per jaar.

Voor de ene site is het voldoende om twee keer per jaar te updaten naar de laatste versie, voor de andere site is het belangrijk om dit wekelijks of maandelijks te doen. Samen bespreken we wat voor jouw organisatie of bedrijf het meest van belang is.

N.B.: een Drupal update is geen upgrade. Een upgrade is bijvoorbeeld van Drupal 6 naar 7 óf van Drupal 7 naar 8. Hiervoor dient een offerte aangevraagd te worden.

Jaarcontract serverbeheer.

Bestaande klanten bieden wij de mogelijkheid om de hosting-en serverbeheer bij ons onder te brengen.  Zodoende kunnen wij een totaalpakket aan diensten leveren. Voor bestaande en nieuwe klanten bieden we naast de losse abonnementen en knipkaarten ook een 'in één pakket: hosting & serverbeheer & Drupal updates' aan. Vraag ons gerust naar de kosten en mogelijkheden. 

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op