x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Applicatie & website ontwikkeling

Bel: 06 40221185

Heb je plannen voor een Drupal project? Wij ontwikkelen websites, webshops en applicaties.

Drupal is de standaard van vandaag met de blik gericht op morgen

Van eenvoudige brochurewebsite tot complexe webapplicatie: Drupal biedt voor vrijwel ieder online-probleem de oplossing.

Voor jou als beheerder is Drupal vooral een sterk configureerbaar en praktisch CMS, voor ons als ontwikkelaars komt het als robuust applicatieplatform dat snelle en gestandaardiseerde ontwikkeling van vrijwel elk type website en applicatie mogelijk maakt.

Voor elk probleem een oplossing

In de ruim 11 jaar van ons bestaan als internet bureau, ontwikkelden wij voor tal van kleine en grote bedrijven honderden kleine en grote webprojecten (zie portfolio). Onze sites en apps zijn responsive, ontwikkeld comform de Drupal standaarden en tot in alle details op-maat naar de wensen van de opdrachtgever.

Inmiddels durven wij dan ook met een gerust hart te stellen:

"Drupal biedt voor elk probleem een oplossing. En wij zijn gespecialiseerd in het maken van oplossingen".

Tarieven

We werken tegen een scherp uurtarief. Daardoor zijn wij voor iedereen bereikbaar. 

Omdat elke organisatie, klein en groot, op de euro’s moet letten, is onze klantenkring divers. Wij werken voor kleine, middelgrote en grote bedrijven (zie onze portfolio). 

Door te specialiseren in Drupal zijn wij in staat om ons werk verder te standariseren en te normaliseren, waardoor wij sneller en tegen lagere tarieven kunnen werken. 

Als je bij Webbureau Holland een offerte aanvraagt dan krijg je van ons een inzichtelijke prijsopgave. Per onderdeel worden de uren en kosten uiteengezet. Voor het opstellen van een offerte nemen we de tijd. Tenslotte is het in ons beider belang dat de prijsopgave realistisch is.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op