x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Advies & ondersteuning

Bel: 06 40221185

Al in de planningsfase van uw project kan de blik van een professional het verschil maken...

Door al in een vroeg stadium (de plannings- of brainstormfase van je project) de expertise in te roepen van een webprofessional, weet je zeker dat je vanaf het begin af op de juiste doelen en richting aanstuurt.

Het internet is een snel medium; wat gisteren de optimale oplossing was, is vandaag soms al achterhaald. Als professionals kennen wij de oplossingen van vandaag en zijn wij in staat om mogelijke technische of functionele bottlenecks vroegtijdig te herkennen.

Wij adviseren je graag of je je in de aanloopfase van een webproject bevindt of al jaren een succesvolle website runt, wij kijken graag eens met  mee.

Zowel in technisch, functioneel als in strategisch opzicht, kan onze visie vaak net het verschil maken!

Heb je een bestaande website, webshop of applicatie en wil je graag advies.   

Als je bij Webbureau Holland een offerte aanvraagt dan krijg je van ons een inzichtelijke en realistische prijsopgave. Per onderdeel worden de uren en kosten uiteengezet. Zodoende heb je de mogelijkheid een keuze te maken in de plannen voor nu en voor een latere fase. (zie tarieven) 

Ben je een interne developer en heb je soms advies of begeleiding nodig?

Stel ons je vragen en we maken samen een plan van aanpak en bespreken de kosten. Soms is het nemen van een knipkaart (zie tarieven) voldoende. 

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op